CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Rabu, 25 Mei 2011

shoping dengan elianto

tahu apekah itu???
Owhhh.....tahukah anda ELIANTO sedang menjalankan kerja2 promosi kosmetik mereka???
hahahah...

MURA...MURA...MURA...
kire mura la harga eyeshadow jatuh satu RM4 maaa....

beli satu percuma satu dengan harga RM8...huhuhu...

Colour Studio

warna depends ye nk pilih warna ape...

haaaa...tapi boleh di katakan warna2 Elianto mmg cantik2 dan kalo pakai nmpak neutral juga x mudah ilang...agak tahan lama...emmm...

cik fa beli kaler nih...




sbb pe cik fa pilih kaler nih? sbb kaler merun tuh gelap..kalo gelap sume baju blh masuk...yg warna tanah tuh mmg die punya pasangan,.. jadi, kalo nk pakai...calit warna tanah dulu baru calit warna merun gelap tuh....
hasil nyer mmg menarik...

kod :  21 princess plum ( maroon )
      14 light salmon ( tanah )


yg nih adik cik fa punye....warna pink...plus coklat gelap..

harga pun mura..nod bad la..sesape yg ade di sekitar taiping, kamuntung, batu kurau..kalau nk dapatkan Elianto boleh ke Taiping Sentral tingkat 2 yek..kakak2 kat sn nice sgt :)


ok2...kepada sesape yg belum cuba atu tgh mencari2 bedak tabur tuh try produk RONASUTRA nih...
kelebihan produk ni utk kulit yg berminyak, slepas pakai InsyaAllah x berminyak daahhh....kalo yg jenis malas nk cuci muka pas pkai bedak tabur nih, boleh guna Ronasutra sbb bedak ni xde bahan kimia dan boleh pakai masuk tdo..xde masalah..


slepas cik fa pakai, mmg kulit muka x berminyak.....pakai 8 jam pun still kering muka dan x berminyak...

puas hati ! :)




bedak ni ade 5 jenis kaler...boleh pilih ikot kesesuaian kulit masing2... di ingatkan..pilih ikut kaler kulit anda !
harga ?? yg nih cik fa beli dlm internet...rasenye kalo beli dlm interner lagi murah berbanding beli beli di kedai2 luar..lagi satu, bedak ni xsediakan span yek..kena beli sendiri.. yg cik fa punye ni mmg ade sekali sbb mase tgh beli ade offer dan kakak yg jual tu baik hati bg free..hehehe...ok la kan...


yg cik fa tau,,,kalo harga kat luar cecah dalam RM48....yg cik fa beli dapat dalam RM43 sahaja..termasuk pos...mura x? walaupun mahal..mmg berkualiti dan puas hati..kalau yg nk berjalan jauh, pakai sekali jek...berkesan elok !

cewaaahhhh ! promote lebey....huhuhu


soooooo....try la k...hepy shopping :)



2 ulasan:

  1. wuit.. sy duta eliant0.. x caya.. g tya am0i2 tuh

    BalasPadam
  2. hahaha...mane mu arini ?? haha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...