CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sabtu, 8 Oktober 2011

skali kala jd cikgu pun best gak kan (",")

masa bulan pose lepas aku g mendapat jemputan majlis berbuka kat KFC... makan free weii.. sape xnk... tanpa prasaan ragu2 aku pun bersetuju...auuuwwhhh ^__^..

tapi dengan syarat aku kena la bawak jemputan2 vip naik keta aku sbb nyer depa ni xde kenderaan... xpala, nk menambahkan pahala di bulan pose ni, aku pun tumpangkan mereka nih...

nah........ sampai2 kami di hidangkan dengan set istimewa nih... nyam3...


tapi  kena lak time lapa, sume nmpak sedap...last2 x abes pun..( tapi part aku abesla... )

nk tgk tetamu vip aku sape ? ha ni dia...



 fatin n fizah



muka2 sabar menanti tuk makan.... yeah !


ha tgk...  vip ke x vip depa nih... anyway, all of them actually is my student at PAKK under JKM.. hmmm...memegang title cikgu selama sebulan pun da bg mcm2 kenangan...hahah...depa ni baguih2 budaknyer...cerdik pun cerdik.. xyah susah2 aku nk ajor..huhu.. tapi yg xtahan bising nyer dlm clas Allah je yg tau... naik bingit tlinge aku... ade skali aku bertempik ... nah ! amik kau... diam kejap jek..aku toleh depan nk tulis kat white board bising balik....aiyakkk...name pun budak2 kan... xpela, ni la kenangan aku sekejap sementara nk tgu masuk U balik...huhuhu...



aku la tepi tu, ana n anis..

at least la ha, aku dapat gak la mrasa memegang title "cikgu" walaupun x diiktiraf oleh mane2 kementerian...hahahaa... well.. ade aku kesah ?? 

p/s : ibu bapa - guru kpd anak2
       kakak n abg - guru kpd adik2
       org tua - guru kpd anak2 muda

so, sume org blh pegang title 'cikgu' atau 'guru'.. as long as u teach them how to learn about something.. sekian terima kaseh ~~~

2 ulasan:

  1. wah3 freee tuuuuuu! jealous .heheee

    BalasPadam
  2. hihihihi.... nk free lg x ? jOm kite lanje lak :) heheheh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...